Yritysprofiili

Vuonna 2012 marraskuussa Vaillant Group International GmbH perustettiin Remscheidissa. Vaillant Group International GmbH edustaa kolmea tärkeää tuotemerkkiä. Maissa, joissa ei ole erillistä Vaillant Group myyntiyhtiötä, Vaillant Group kehittää uusia ja nykyisiä markkinoita yritykselle, joka hoitaa Vaillant tuotemerkin maassa. Myyntikonttorit sijaitsevat Minskissä ja Dubaissa sekä myyntiedustajat Portugalissa ja Suomessa tukevat tätä tavoitetta.

Vaillant on kansainvälinen markkinajohtaja lämmitys- ja ilmastointiteknologian alalla. Vaillant tarjoaa asiakkailleen ympäri maailmaa ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä, jotka pohjautuvat uusiutuvaan energiaan. Tuoteportfolio sisältää aurinkolämpö- ja aurinkosähköjärjestelmiä, lämpöpumppuja, sähkön ja lämmön yhteistuotantoyksiköitä sekä erittäin tehokkaita, fossiilisiin polttoaineisiin ja älykkäisiin ohjauslaitteisiin pohjautuvia lämmityslaiteita. Tuotevalikoimaa täydentää kattava palveluportfolio.

Vaillant on sataprosenttisesti Remscheidissa Saksassa sijaitsevan Vaillant Groupin tytäryhtiö. Vaillant Group perustettiin vuonna 1874, ja yritys on edelleen täysin perheomisteinen.

Vaillant on ollut läsnä suomalaisilla markkinoilla vuodesta 2009 lähtien. Suomessa Vaillant keskittyy pääasiallisesti maalämpöpumppuihin.