Tietosuoja

Tietosuojasyistä

Tätä sivua hallinnoi Vaillant Group International GmbH, Berghauser Str. 40, D-42859 Remscheid (jälkeen lähete nimellä Vaillant).

Kiitos kiinnostuksesta sivujen tarjoajaa Vaillant Group International GmbH kohtaan. Haluaisimme sinut tietävän, että arvostamme yksityisyyttä. Tämä Tietosuoja kertoo, missä tilanteessa ja miten keräämme, käytämme ja kenelle luovutamme henkilökohtaisia tietoja käydessänne sivuillamme .

Kehotamme sinua lukea tämän, ennen kuin lähetät tietoja. Käyttämällä tätä web-sivustoa, myönnät ,ymmärrät ja hyväksyt sivuston ehdot.

Julkinen Web-sivusto ei salli kävijöiden kommunikoida muiden kävijöiden viestiin tai käyttää heidän tietoja. web sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivuille. Nämä sivustot saattavat kerätä myös tietoja.

Henkilötiedot

Tietyissä tapauksissa Vaillant kysyy henkilökohtaisia tietoja voidakseen tarjota sinulle palvelun tai ottaa sinuun yhteyttä. Sinun tulisi säilyttää haun tiedot mikäli haluat saada tiedon käyttötarkoituksesta. Jos kyseessä on tilaus joudumme kysymään esimerkiksi nimesi, yrityksesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Vasta sitten voimme käsitellä tilauksesi ja ilmoittaa sinulle tilauksen tilan. Jos otat osaa kilpailuun tai kampanjaan, tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, vodaksemme ottaa yhteyttä ja ilmoittaa teille, jos tarvetta.

Jos tietoja käytetään palveluntarjoaja puitteissa, pyrimme tällä parantamaan asiakaspalvelua Vaillant Groupissa, me varmistamme oman henkilöstön tietosuoja.

Jos päätät olla antamatta meille henkilötietoja, joita Vaillant sivuisto pyytää, tämä päätös ei ole olennaista seurauksia sinulle.

Tietojen keruu ja käyttötarkoituksista

Kuten monet muut yritykset, Vaillant mittaa verkkosivuilla kävijöitä sivuston parantamiseksi ja kehittämiseksi, ja siten palvelemaan paremmin kävijää. Vierailun aikana, Vaillant automaattisesti kerää ja tallentaa seuraavia tietoja tietokoneesta ja vierailusta:

• verkkotunnuksen ja isäntä, josta käytät Internetiä

• Internet-osoite web-sivuston, josta voit suoraan liittyvää Vaillant sivustolle, jos sovellettavissa

• päivämäärä ja kellonaika, milloin saavuit sivustollemme ja kuinka kauan olet käyttänyt aikaa ja millä sivuilla kävit

• Internet-protokolla (IP)-osoite ja

• Tietokoneen käyttöjärjestelmä ja selain-ohjelmisto

Evästeiden käyttö

Helpottaaksemme sivustomme käyttöä, käytämme evästeitä teknistä ja analyyttistä syistä. Eväste on pieni tekstitiedosto , jolla tallennetaan paikallisesti , kun käyttäjä selaa verkkosivuilla. Evästeet eivät vahingoita tietokonetta tai mobiililaitteeseen. Evästeiden avulla palvelin voi selvästi tunnistaa selaimen. Niiden avulla on mahdollista tunnistaa internet-selaimen optimoimalla web-sivuston ja yksinkertaistaa sen käyttöä. Evästeiden sisältämät tiedot Internet-sivuillamme ohjaa ikäyttöä.Asettamat evästeet sivujemme käytetään ainoastaan meidän sivustoja. Näitä tietoja ei käytetä käyttäjän henkilöllisyyden selvittämiseen vierailun aikana tällä sivustolla. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat käyttää sivujemme anonyymisti evästeiden avulla voit muuttaa selaimen asetuksia. On mahdollista säätää selaimesi niin, että se ilmoittaa sinulle evästeet. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Tallennetut evästeet voidaan poistaa tai antaa selaimen avulla. Lisätietoja siitä, miten poistaa tai hallita evästeitä, käytä help-toimintoa.

Evästeet tällä sivustolla

Tämä sivusto käyttää vain väliaikaisia evästeitä, jotka poistetaan automaattisesti lopussa Internet-istunnon yhdessä seuranta evästeet elinkaaren kolmekymmentä (30) päivää. Ne Yksinomaan Tarjoa teknisesti liittyvien tunnistaminen kotisivuilta käynnin ja eivät kerää käyttäjän henkilötietoja.

Ota yhteyttä sähköpostitse (datenschutz@vaillant-group.com), jos sinulla on kysyttävää evästeistä.

Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analytics, web-analytiikan palvelu Google Inc. ("Google"). Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi auttaa meitä analysoimaan kuinka käytät verkkosivujamme . (mukaan lukien IP-osoitteesi) on trans-tut ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvallat. Google haluaa käyttää tietoja arvioidakseen sivuston käytöstä, koota raportteja sivuston toimintaa verkkosivustojen operaattoreiden sekä tarjota muita palveluja, jotka liittyvät verkkosivuilla internetin käyttö. Joten Google voi siirtää haun tietoja kolmansille osapuolille ilman korvausta edellyttäen, että tämä on lain, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Missään tapauksessa Google ei yhdistä IP-osoitetta mihinkään muihin Googlen tietoihin. Voit kieltäytyä evästeet valitsemalla sopiva selaimesi asetuksia; Huomaa kuitenkin, että "" jos etsien kieltäytyminen evästeet ei pysty hyödyntämään kaikkia sivuston toimintoja. Käyttämällä tätä sivustoa suostut toimimaan Google tavalla ja niihin tarkoituksiin edellä esitetyllä tavalla. Tiivistelmä: deaktivointi add-on saatavilla Googlen mukaan "http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en" jos et halua, että suoraan, henkilötiedot ovat välittyvät web-analytiikan palvelu Google Inc. Jos haluat kieltäytyä samoin luomista käyttäjäprofiilit, salasanat, sinun pitää estää salanimellä käyttäjäprofiilit välittömästi. Lisäksi sinulla on oikeus vastusta mainontaa. käyttöä analyysityökaluja täysin IP-osoitteet, huomioikaa thatthis sivusto käyttää Google Analyticsin laajennus / add-on "_anonymizeIp ()", mutta Malthusin IP-osoitteita käsitellä ainoastaan lyhennettynä muodossa jotta voidaan sulkea pois mitään suoraa henkilöiden osalta.

Oikeus saada tietoja

Voit kysyä meiltä henkilötietoja sinulta. Ennen sitä joudut todistamaan henkilöllisyytesi, voimme tarjota sinulle luettavan kopion henkilötietoja, jotka pidämme sinusta. Annamme sinulle pyydetyt tiedot ilman maksua. Koska Saksan liittotasavallan tietosuojalain sinua "voi olla oikeus pyytää meiltä oikaista, täydellisiä tai poistaa tietoja, joita pidämme sinusta. Noudatamme näitä ohjeita. Erittäin harvinaisissa tilanteissa, meitä voidaan vaatia tuomioistuimessa tai muussa lakiin tai asetukseen prosesseja tai muuten lain edellyttämän paljastamaan henkilökohtaisia tietoja lainvalvontaviranomaisille, tuomioistuinten tai sääntelyviranomaisilla. Vaillant tekee yhteistyötä vastaamisessa hakupyynnöissä elintarvike sääntely-tai oikeudellinen prosessi, ja ryhtyy toimenpiteisiin, jotta varmistetaan asianmukainen pyynnöt ettei mitään arkaluonteista luovuteta.

Meidän sivusto sisältää linkkejä tai viittauksia muihin sivustoihin ei emme valvo ja johon meidän Tietosuoja ei sovelleta. Muista luit tietosuojalausunto jokaisen nettisivuilla osoitteessa. Olet yksin vastuussa muista käymistäsi sivuista.

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin suojellakseen henkilökohtaisia tietoja Kun lähetät sivustollemme ja suojella tietojen menetyksen tavoitteluun, väärinkäyttö ja luvaton pääsy, luovuttaminen, muuttaminen tai tuhoaminen. Silti kannattaa pitää mielessä ,että ei internet lähetys ole koskaan täysin turvallista tai virheetöntä. Erityisesti, sähköposti lähetetään tai tämän sivuston ei ole suojattu.

Vaillant pidättää oikeuden muuttaa tätä lausuntoa aika ajoin.Tietosuoja ei aiheuta sopimuksen tai muun laillisen oikeuden puolesta mihinkään puolueeseen.

Jos Tietosuoja tällä sivustolla muuttuu, tarkistettu selvitys julkaistaan täällä. Tämä Tietosuoja joka päivitetty viimeksi heinäkuussa 2014.

Meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia tietosuojaa ja yksityisyyttä koskien, ota yhteyttä sähköpostitse tai kirjeitse lähetettävä seuraavaan osoitteeseen:

Vaillant Group International GmbH

Berghauser Str. 40

42859 Remscheid

Saksa

E-mail: datenschutz@vaillant-group.com