Me kasutame cookies optimmalse mugavuse saavutamiseks meie veebilehe sirvimisel. Me samuti kasutame cookies et pakkuda Teile kasulike funktsioone veebilehe navigatsioonil. Et kasutada kõil veebulehe võimalused, palun lülitage sisse cookies.

Vastuvõtta Tagasi lükkata

Andmekaitse

Privaatsete andmete kaitse

Käesoleva lepingu ohutus tingimused kehtivad selle veebilehele, mis kuulub Vaillant Group International GmbH, Berghauser Str. 40, D-42859 Remscheid (edaspidi - Vaillant).

Täname teie huvi eest informatsiooni vastu, mille esitab Vaillant GmbH. Meie tahaks, et teie teaks, et me hindame teie privaatsust. Antud privaatsuse reegel teatab, et te mõistate, kuidas me kogume, kasutame ja vajaduse korral avaldame isiklikku info, mida teie esitate oma külastuse jooksul sellele veebileheküljele.

Me soovitame teil lugeda seda privaatsusavaldust, enne andmete saatmist. Kasutades seda veebilehte, te tunnistate, et saate aru ja nõustute käesoleva Privaatsusreegliga.

Meie avalik veebisait ei paku kasutajatele võimalust suhelda teiste külastajatega või avalikustada teavet, millele teised omavad juurdepääsu.

Meie veebileht sisaldab linke kolmandate isikute suhtes. Kolmandate isikute Web teenused võivad koguda isiklikku teavet oma külastajate kohta.

Isiklikud andmed

Mõningatel juhtudel Vaillant küsib isikuandmeid selleks, et oleks võimalik pakkuda teile teenust, või võtta sidet teiega. Teid küsitakse, kas soovite, et veebileht jätaks meelde selle teave. Tellimuse puhul, me peame küsima teid, näiteks Teie nimi, Teie firma nimi, aadress, Teie telefoninumber ja e-posti aadress. Ainult siis on meil võimalik töödelda Teie tellimuse ja teavitada teid selle seisundist. Kui osalete konkursis või muus erilises, me vajame teie nime, aadressi ja e-posti aadressi, et oleks võimalik võtta teiega ühendust, vajaduse korral.

Juhul, kui andmeid töötleb teenuse osutaja keskse andmete töötlemise raames, et parandada klienditeenindust, meie tagame teie isikuandmete konfidentsiaalsuse.

Kui te otsustasite, et ei esita meile isikuandmeid, mida küsitakse Vaillant veebilehe mõningatel lehekülgedel, see otsus ei oma mingit materiaalset mõju teile. Kuid siiski teil ei ole võimalik saada konkreetset teavet sellel veebilehel.

Andmete kogumine ja kasutamise eesmärk

Nagu paljud teised ettevõtted, Vaillant ka hindab tulemuslikkust oma veebilehel, selleks et parandada ja kohandada töö ja seega paremini teenindada meie külastajaid. Teie külastuse ajal, Vaillant automaatselt kogub ja ajutiselt salvestatab järgmiseid andmeid:

  • Domeen ja host, kust teie olete ühendatud Internetiga
  • Interneti kodulehekülje aadress, millelt Te tulite üle saidile Vaillant, kui see on kohaldatav
  • kuupäev ja kellaaeg, kuna teie olete külastanud meie veebilehte ja kui kaua te olite saidil ja milliseid lehekülge teie külastasite
  • Teie Interneti-protokoll (IP)
  • Teie kompuuteri operatsioonisüsteem ja brauser

Cookies kasutamine

Et lihtsustada meie veebilehe kasutamist, me kasutame Cookies, tehnilisel ja analüütilisel põhjustel. Cookies – see on väike tekstifail, mis on salvestatud kohapeal, mis on internet-brauseri vahemälus sellel ajal, kui kasutaja sirvib veebilehel.

Cookies ei kahjusta teie arvutit või mobiilseadet. Kasutades Cookies, server saab selgelt identifitseerida teie brauseri. Nad võimaldavad teil selgitada internet-brauseri, selleks et optimeerida veebilehe ja teha lihtsamaks kasutamise. Cookies, mis on paigaldatud meie lehekülgedel, on kasutusel ainult meie veebilehtedel. Neid andmeid kasutatakse, et määrata külastaja identiteeti. Enamik brausereid on häälestatud selliselt, et Cookies võetakse vastu automaatselt. Kui te soovite, et Cookies ei kasutata, siis see on võimalik paigaldada oma brauseri häälestamisel. Saab välja lülitada Cookies säilitamise, või häälestada oma brauseri selliselt, et ta teavitaks teid Cookies paigutamisest. Te võite nõustuda või tagasi lükkata Cookies. Salvestatud Cookies võivad olla väljavõetud, või sisestatud brauseri kaudu. Lisateave saamiseks selle kohta, kuidas kõrvaldada või juhtida Cookies, palun kasutage abifunktsiooni teie brauseris.

Cookies käesoleval veebilehel

See veebileht kasutab vaid ajutiseid Cookies, mis automaatselt kustutatakse online seansi lõpus, koos uurimise Cookiestega, mis on sailitatakse 30 (kolmkümne) päeva jooksul.Nad tagavad tehniliselt seotud kodulehe külastamise identifitseerimise ja ei kogu kasutaja isikuandmeid. Tabelist on näha, millised Cookies on seatud sellel veebilehel.

Palun võtke meiega ühendust e-posti teel (datenschutz@vaillant-group.com), kui teil on küsimusi, mis on seotud Cookies kasutamisega.

Google Analytics

Käesolev veebisait kasutab Google Analytics veebi analüüsi servist, mida pakub Google Inc ("Google"). Google Analytics kasutab "Cookies" mis on omakorda tekstifailid, mis salvestatakse teie arvutisse, et aidata meil analüüsida, kuidas te kasutate veebisaiti. "Cookies" kaudu saadud teavet, mis on seotud käesoleva veebisaidi kasutamisega (sealhulgas teie IP-aadress), edastatakse ja säilitatakse Google'i serveris Ameerika Ühendriikides. Google otsib teavet, et hinnata Teie poolt veebisaidi kasutamist, koostada aruandeid veebilehe tegevusest teenuseosutajale, samuti teiste teenuste osutamiseks. Google võib ka edastada teavet kolmandatele isikutele tingimusel, kui see on seadusega nõutav, või kui kolmandad isikud töötlevad andmeid Google nimel. Mingil juhul Google ei seosta teie IP-aadressi teiste Google andmetega. Te võite keelduda "Cookies" loomisest, valides vastava häälestamise brauseris; Kuid pange tähele, et "Cookies" loobumise korral, teil ei ole võimalik täielikult kasutada kõiki veebilehe funktsioone. Kasutades seda veebilehte, teie nõustute andmete töötlemisele, mida Google korjas Teie kohta, viisil ja eesmärgil, mis oli täpsustatud ülalpool. Annotatsioon: täienduse deaktiveerimine, võimaldatakse Google poolt rubriigis "http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en" juhul, kui te ei taha, et mingid isikuandmed edastatakse korporatsiooni Google analüüsi teenindusse. Juhul, kui te soovite loobuda kasutaja profiili loomisest varjunise all. Lisaks sellele, on teil alati õigus esitada vastuväiteid reklaami vastu.

Seoses aruteluga analüüsivahendite kasutamisega täieliku IP-aadressitega, pöörake oma tähelepanu, et see veebisait kasutab Google Analytics laiendiga / täiendustega "_anonymizeIp ()" ja et IP-aadressid töödeldakse ainult lühendatud kujul, et vältida otsest seost isikutega.

Õigus informatsioonile

Te võite küsida meilt, kas me säilitame teie isikuandmeid. Enne Teie identiteeti kinnitamist, me saame pakkuda Teile loetava koopia teie isikuandmetest, mis on säilitatud meil. Me pakume Teile nõutava teabe ilma mis tahes kuludeta. Tänu Saksamaa Föderaalse isikuandmete kaitse seaduse, teil on õigus nõuda meilt, et me muudaks ära, või kustutaks andmed teie kohta.

Me järgime antud seadust. Väga harvadel juhtudel, me saame pakkuda teie andmeid, kohtu või muu õiguskaitseorgani nõudmisel. Sellistel juhtudel Vaillant teeb koostööd vastavalt normatiivsetele või juriidilistele protsessidele, ning võtab kasutusele meetmeid, et tagada piisava isikuandmete kaitse.

Meie veebileht sisaldab linke teistele veebilehtedele, mida me ei hõlma ja millistele meie privaatsuspoliitika ei kehti. Palun ärge unustage lugeda konfidentsiaalsuse reegleid Iga veebisaidi kohta, mida Teie külastate. Te kannate täieliku vastutuse teie koostoimetamise eest teiste veebisaitidega.

Me võtame kasutusele mõistlikke meetmeid, et kaitsta isikuandmeid, mida teie saadate meie veebilehele, kadumise, väärkasutuse ja volitamatu juurdepääsu, avalikustamise, muutmise või hävitamise eest. Kuid teil tuleb meeles pidada, et mistahes andmete edastamine Internetis ei saa olla täiesti turvaline ja vigadeta. Eelkõige e-mail, mis on saadetud sellelt saidilt ei pruugi olla turvaline.

Vaillant jätab endale õiguse muuta neid Tingimusi igal ajal. Privaatsuse avaldus ei too kaasa lepinguliste või muude juriidiliste õiguste loomist iga poole nimel.

Kui privaatsus sellel saidil muutub, muudetud tingimused pannakse välja siin. See Privaatsuse avaldus viimane kord uuendati juulis 2014 aastal.

Kuidas meiega ühendust võtta

Kui teil tekkivad küsimused või ettepanekud, andmekaitse ja privaatsuse kohta, palun võtke meiega ühendust e-posti või kirja teel, mida saadetakse aadressil:

Vaillant Group International GmbH
Berghauser Str. 40
42859 Remscheid
Saksamaa
E-mail: datenschutz@vaillant-group.com

Kuidas meiega ühendust võtta

Kui teil tekkivad küsimused või ettepanekud, andmekaitse ja privaatsuse kohta, palun võtke meiega ühendust e-posti või kirja teel, mida saadetakse aadressil:

Vaillant Group International GmbH
Berghauser Str. 40
42859 Remscheid
Saksamaa
E-mail: datenschutz@vaillant-group.com