Tasokeräin auroTHERM VFK aurinko energialle

Tyylikäs muotoilu, valmistettu Saksassa

  • Aurinkoenergiaa lämmittämään uima-allasta, tai tukemaan lämpimän käyttöveden valmistusta.
  • Voidaan asentaa kaikille kattotyypeille, sekä vaikka erillisellä telineellä maahan.
  • VFK 145 keräintä on saatavana vaaka-, ja pystysuuntaan asennetavana.
  • Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää myös pilvisinä päivinä.
  • Laser- hitsatut kupariputket takaavat optimaalisen lämmönsiirron.

Yleisilme

Tasokeräin auroTHERM VFK – Tyylikäs muotoilu, valmistettu Saksassa

Huippulaatua Saksasta.

Voidakseen tarjota teille korkealuokkaiset aurinkokeräimet, Vaillant on kehittänyt auroTHERM tasokeräimet . Saatavana on useita eri vaihtoehtoja. AuroTHERM valmistetaan Vaillantin tehtaalla Saksassa. Vaillant aurinkojärjestelmä, joka tuottaa lämmintä käyttövettä on suljettu, paineistettu järjestelmä..Tarjoamme teille mahdollisimman tehokkaan, korkean suorituskyvyn ja luotettavan kokonaisuuden.

Vaillant auroTHERM kerääjät on upotettu alumiinirunkoon ja siten vastaavat asiakkaiden toiveita suunnittelun osalta ja sulautuvat hyvin osaksi kattoa. Huolimatta niiden keveydestä, Vaillant auroTHERM keräimet pääsevät jopa 95% tehokkuuteen, mikä johtuu niiden erittäin selektiivisestä pinnoitteesta.

AuroTHERM pro VFK 125 Sen hopeanvärinen alumiinirunko on varustettu kirkkaalla turvalasilla ja on suunniteltu asennettavaksi pystyasentoon..

Pysty- sekä vaaka-asennukset on mahdollista toteuttaa VFK 145 V / H keräimillä. Keräimessä on upotettu musta eloksoitu alumiini kehys. Tämän tasokeräimen pinta on 3,2 mm turvalasia.