Jälleenmyyjät

Vaillant toimii yli 60 maassa. Lisäksi Vaillantilla on Euroopassa yli 20 myyntiyhtiötä, sekä 25 maahantuojaa Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Oseaniassa.

Tietoa Vaillantista

Vaillantin historia ulottuu vuoteen 1874, kun Johann Vaillant perusti yrityksen Remscheidissa, Saksassa. Siitä lähtien Vaillant on ollut markkinajohtaja lämmitys- ja ilmastointiteknologian alalla.

Kestävyys

Yhteiskunta- ja ympäristöetiikka ovat olennainen osa Vaillantin jatkuvaa menestystä. Kestävyystoimintamme pohjautuu strategiseen ohjelmaan ja useisiin painopistealueisiin.

Tasokeräin auroTHERM VFK aurinko energialle

Huippulaatua Saksasta.

Voidakseen tarjota teille korkealuokkaiset aurinkokeräimet, Vaillant on kehittänyt auroTHERM tasokeräimet . Saatavana on useita eri vaihtoehtoja. AuroTHERM valmistetaan Vaillantin tehtaalla Saksassa. Vaillant aurinkojärjestelmä, joka tuottaa lämmintä käyttövettä on suljettu, paineistettu järjestelmä..Tarjoamme teille mahdollisimman tehokkaan, korkean suorituskyvyn ja luotettavan kokonaisuuden.

Lämpöpumput

Edistynyt lämpöpumpputeknologia hyödyntää ympäristöstä saatavaa luonnon ilmaista lämpöä, jolloin olet riippumaton öljystä ja kaasusta. Lue lisää lämpöpumppujen toiminnasta, pohdittavista seikoista pumppua asennettaessa ja siitä, miten lämpöpumppua voi käyttää kodin viilentämiseen.

Vinkkejä uudisrakennuksiin

Uuden lämmitysjärjestelmän tulisi olla mahdollisimman taloudellinen, tehokas ja ympäristöystävällinen. Sinulle parhaiten sopiva lämmitysjärjestelmä riippuu tarpeistasi: Mitä energianlähdettä käytät mieluiten? Miten korkeat lämmitystarpeesi ovat? Mitä lämmönsiirtomuotoa käytetään? Vinkkimme ja neuvomme auttavat sinua uuden lämmitysjärjestelmän valinnassa.

Vinkkejä modernisointiin

On monia vaihtoehtoja vanhan lämmitysjärjestelmän uusimiseen: Voit päivittää olemassa olevaa teknologiaa ja parantaa sen hyötysuhdetta. Tai voit vähentää riippuvuuttasi nousevista energiakustannuksista siirtymällä vähitellen tai täysin uusiutuvan energian käyttöön. Autamme sinua valinnassasi, jotta saat lämmitysjärjestelmän uusimisesta kaiken hyödyn irti.